Despre noi

VA MULTUMIM CA ALEGETI BRANDUL BLAUMANN

Brandul BLAUMANN este unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de produse de bucatarie la nivel mondial. Inca de la infiintarea sa, BLAUMANN s-a concentrat pe furnizarea unui concept si design avansat in ceea ce priveste produsele pentru bucatarie si uz casnic. Acorda foarte mare atentie clientilor pentru a oferi produse de calitate superioara si durabile la un pret competitiv pentru toate segmentele, ceea ce face ca BLAUMANN sa fie unul din cele mai bune branduri privind raportul calitate-pret. Echipa de management fiind intr-o permanenta cautare de produse noi, tehnologii si materiale inovatoare, portofoliul cunoaste o crestere dinamica. Astfel se ofera pietei o gama variata cu numeroase noutati, uneori cu mult inaintea competitorilor.

MISIUNE

Misiunea BLAUMANN este de a tine pasul cu trendurile globale si cu cererea tot mai mare pentru produse atractive, durabile si de calitate superioara.

CONCEPT & DESIGN

BLAUMANN si-a stabilit ca obiectiv sa ofere clientilor sai produsele cele mai inovatoare, durabile si usor de folosit, produse care sa imbunateasca viata de zi cu zi a consumatorilor. Fortele din spatele brandului sunt profesionalismul, calitatea si precizia. Produsele create trec printr-o varietatea de teste astfel incat sa se ridice la standardele inalte de design si calitate. Fiecare produs, de la concept pana la proiectarea designului, este realizat sa atraga si sa satisfaca clientii. BLAUMANN incurajeaza un stil de viata sanatos, de unde si preocuparea continua pentru adoptarea celor mai noi si sigure tehnologii in materie de gatit. Un exemplu elocvent este tehnologia 3 straturi marmura, un produs revolutionar foarte bun calitativ si la un pret competitiv.

CONTACT

SC New Albif Group SRL este o companie privata cu capital integral romanesc. Suntem importator si distribuitor autorizat al produselor BLAUMANN in Romania. Magazinul de prezentare si desfacere al produselor Blaumann este situat in Brasov, str Bazaltului nr 7, unde puteti gasi si cunoaste intreaga gama de produse Blaumann. Povestea firmei a inceput in Brasov, cu mai mult de zece ani in urma. Evolutia dinamica a permis companiei sa devina importator direct, ceea ce a dus la extinderea gamei de produse comercializate. Oferta noastra cuprinde produse diverse: vase ceramice, vase cu 3 straturi marmura, vase si seturi de vase din inox, cutite, portelanuri, seturi de masa, sticlarie, produse pentru servire cafea si ceai, gadgeturi si produse pentru depozitare in bucatarie. Clientii nostri sunt retele de magazine, magazinele online si retail, en-gross-uri, clientii finali din magazinele proprii.

Suntem incantati sa va prezentam intreaga gama de produse BLAUMANN.

Preluare comenzi

Program:-Vineri: 9:00-18:00
Tel: 0742.852.616; 0724.168.154
Tel/Fax 0268.549.093